Salomon Romania
Cosul meu
Detergent Impermeabilizator Storm Wash In Waterproofer 1L (Air Cure)Detergent Impermeabilizator Storm Wash In Waterproofer 1L (Air Cure)
Treceti cu mouseul peste imagine sau click pentru a mari

Detergent Impermeabilizator Storm Wash In Waterproofer 1L (Air Cure)

Cod produs: S3120300

NULL
89,00 lei
Stoc epuizat
Disponibilitate in magazine:
Online

Scurta descriere

Storm Wash In Waterproofer este un sampon/detergent impermeabilizator folosit pentru a restaura si a pastra impermeabilitatea hainelor si a echipamentelor.

Descriere produs

Storm Wash In Waterproofer mentine imbracamintea celui ce o poarta mai uscata de pana la cinci ori mai mult ca orice alt produs cand este vorba despre o ploaie constanta.
Detergentul impermeabilizator Storm Wash in Waterproofer este special conceput pentru a spala toate tipurile de tesaturi sintetice, din bumbac sau alte materiale.

Instructiuni de folosire: pentru o performanta optima din partea detergentului impermeabilizator Storm Wash In Waterproofer este recomandat sa se foloseasca impreuna cu Storm Wash In Cleaner.Detergentul este turnat in compartimentul pentru balsam si se spala conform detaliilor de pe eticheta articolelor de imbracaminte. Se lasa la uscat fie normal fie se baga la masina de uscat rufe. Dupa 12 ore produsul poate fi folosit, iar impermeabilizarea este completa.
Recomandat pentru toate materialele : lana, bumbac, polartec, articole cu membrane(Gore-Tex, eVENT, SympaTex, Triplepoint)etc
Greutate medie: 1000 g
SPORTCamping

Te-ar mai putea interesa si:

Detergent Storm Concentrated Cleaner 75 ML

Detergent Storm Concentrated Cleaner 75 ML

Pret recomandat: 26,00 lei

Pretul nostru: 19,00 lei

Spray Impermeabilizare Storm Fast Dry Proofer 300 ml

Spray Impermeabilizare Storm Fast Dry Proofer 300 ml

Pret recomandat: 39,00 lei

Pretul nostru: 35,00 lei