Salomon Romania
Cosul meu
-60%
Pantofi Drumetie Salomon Techamphibian 4 BarbatiPantofi Drumetie Salomon Techamphibian 4 Barbati
Treceti cu mouseul peste imagine sau click pentru a mari
Pantofi Drumetie Salomon Techamphibian 4 Barbati Pantofi Drumetie Salomon Techamphibian 4 Barbati Pantofi Drumetie Salomon Techamphibian 4 Barbati Pantofi Drumetie Salomon Techamphibian 4 Barbati Pantofi Drumetie Salomon Techamphibian 4 Barbati Pantofi Drumetie Salomon Techamphibian 4 Barbati Pantofi Drumetie Salomon Techamphibian 4 Barbati

Pantofi Drumetie Techamphibian 4 Barbati

Cod produs: L40621800

479,00 lei
Stoc epuizat

Alte culori disponibile

Descriere produs

Techamphibian 4

Un pantof sport de aventura, pe care il poti folosi si in apa, si pe uscat.

O evolutie cu totul moderna a pantofului original de aventura pentru activitati multiple, TECHAMPHIBIAN 4 a fost reproiectat complet, avand acum un caramb neted, sudat, si o talpa intermediara mai amortizanta. E mai dinamic ca oricand, pastrandu-si insa greutatea redusa, versatilitatea si adaptabilitatea la apa care au dus la succesul modelului Techamphibian.

Numele Techamphibian spune totul despre acest pantof. E un pantof dedicat sporturilor de apa si un pantof tehnic de munte, sau il poti folosi pentru ambele. Cu talpa brazdata de santuri, perfecta pentru teren umed sau uscat, moale sau dur si cu un caramb din mesh cu uscare rapida, Techamphibian 4 este ultima generatie a trendsetter-ului consacrat.

Pantoful are un fir perfect. Sistemul SensiFit il face sa se muleze uniform pe picior, sistemul Quicklace faciliteaza o insiretare rapida, iar chinga elementului de la calcai fixeaza piciorul impiedicand alunecarea.

Caracteristici:
- Protectie: Sistem de insiretare auto-deblocant.
- Elemente care asigura fit-ul: Calcai pliant patentat cu chinga de fixare ajustabila, sistem de insiretare rapida Quicklace, SensiFit intern.
- limba/ caramb: spuma din EVA turnat prin compresie, buzunar pentru depozitarea sireturilor.
- constructie respirabila si deschisa din mesh
- insert din mesh cu rol de protectie impotriva grohotisului
- mesh respirabil, cu uscare rapida

Te-ar mai putea interesa si: