Salomon Romania
Cosul meu
-37%
Capac pentru Recipient Hidratare Salomon ON/OFF CAP 42 GriCapac pentru Recipient Hidratare Salomon ON/OFF CAP 42 Gri
Treceti cu mouseul peste imagine sau click pentru a mari
Capac pentru Recipient Hidratare Salomon ON/OFF CAP 42 Gri Capac pentru Recipient Hidratare Salomon ON/OFF CAP 42 Gri Capac pentru Recipient Hidratare Salomon ON/OFF CAP 42 Gri

Capac pentru Recipient Hidratare ON/OFF CAP 42 Gri

Cod produs: LC1334300

19,00 lei
Stoc epuizat
Disponibilitate in magazine:
Online
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti scrie in chat sau suna la: 0737 256 666

Descriere produs

Capac compatibil cu flaskul de hidratare Salomon. Dispune de un sistem facil de blocare prin rasucire ON/OFF CAP 42 ce elimina riscul scurgerilor de lichid pe masura ce beti din mers. Capacul cu deschidere de 42 mm faciliteaza umplerea, precum si consumul de lichide.

Caracteristici:
- Sistem de blocare prin rasucire Twist Lock;
- Compatibil cu toate flaskurile Salomon achizitionate incepand cu primavara 2020;

Intr-o societate in care se traieste din ce in ce mai rapid, iar oamenii ofera din ce in ce mai putin timp pentru activitatile desfasurate in natura, SALOMON te indeamna sa te regasesti prin joaca. Fiindca jocul sta la baza evolutiei umane, SALOMON isi propune sa faca tot ceea ce este posibil pentru a-ti facilita experienta sportului preferat. Fiind un brand sportiv cunoscut in toata lumea, SALOMON este asociat adesea cu Kilian Jornet - campionul vesnic la anduranta + viteza in schi alpinism si alergare montana. Fondata in 1947 - din pasiune pentru munti, compania franceza nascuta in inima Alpilor aproape ca nu mai are nevoie de prezentare: specializata in productia de echipamente sportive intr-o gama variata de sporturi, precum schi, snowboarding, alpinism, alergare și drumetii, aceasta se axeaza, in primul rand, pe performanta si calitate, regasindu-se printre primele branduri sportive din lume.
SPORTAlergare