Salomon Romania
Cosul meu
-20%
Salomon CLAPARI SKI COPII T3 RT GIRLY (Roz) Salomon CLAPARI SKI COPII T3 RT GIRLY (Roz)
Treceti cu mouseul peste imagine sau click pentru a mari
Salomon CLAPARI SKI COPII T3 RT GIRLY (Roz) Salomon CLAPARI SKI COPII T3 RT GIRLY (Roz) Salomon CLAPARI SKI COPII T3 RT GIRLY (Roz) Salomon CLAPARI SKI COPII T3 RT GIRLY (Roz) Salomon CLAPARI SKI COPII T3 RT GIRLY (Roz) Salomon CLAPARI SKI COPII T3 RT GIRLY (Roz)

CLAPARI SKI COPII T3 RT GIRLY (Roz)

Cod produs: L41179400

Pret recomandat: 479,00 lei

Pretul nostru: 383,00 lei

X

Ghid de marimi indisponibil momentan!

Verificati ghidul complet de marimi Salomon aici

Acest produs este disponibil in magazinele:

* Campuri obligatorii

Pret recomandat: 479,00 lei

Pretul nostru: 383,00 lei

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti scrie in chat sau suna la: 0737 256 666

Descriere produs

Claparii Salomon T3 RT Girly ii ajuta pe tinerii schiori sa isi imbunatateasca tehnica ca sa se poata bucura de o experienta concentrata pe distractie si performanta. Acest model combina un shell subtire, flexibil si un design pentru incaltare si descaltare usoara cu scopul de a asigura confort sporit. Pozitionarea optima a piciorului, pivotul supradimensionat si flexul moale sunt realizate pentru a-i permite sa invete intr-un mod placut si sigur, in timp ce linerul Thermicfit cu bucla pe limba va mentine caldura, confortul si protectia necesare pe parcursul intregii zilei. Cu o constructie confortabila cu latime medie si fixare cu trei clapete usor de folosit, acesti clapari sunt alegerea potrivita pentru micul tau schior.

Intr-o societate in care se traieste din ce in ce mai rapid, iar oamenii ofera din ce in ce mai putin timp pentru activitatile desfasurate in natura, SALOMON te indeamna sa te regasesti prin joaca. Fiindca jocul sta la baza evolutiei umane, SALOMON isi propune sa faca tot ceea ce este posibil pentru a-ti facilita experienta sportului preferat. Fiind un brand sportiv cunoscut in toata lumea, SALOMON este asociat adesea cu Kilian Jornet - campionul vesnic la anduranta + viteza in schi alpinism si alergare montana. Fondata in 1947 - din pasiune pentru munti, compania franceza nascuta in inima Alpilor aproape ca nu mai are nevoie de prezentare: specializata in productia de echipamente sportive intr-o gama variata de sporturi, precum schi, snowboarding, alpinism, alergare și drumetii, aceasta se axeaza, in primul rand, pe performanta si calitate, regasindu-se printre primele branduri sportive din lume.

Caracteristici:
- My Thermic Fit jr: ofera confort, caldura si are zone preformate ce protejeaza tibia. Incaltarea se face usor;
- Alpine premounted ISO 5355 – premontate si compatibile cu legaturile alpine ISO 9462;
- Polyolefin: material durabil, moale si usor ce asigura mularea perfecta pe forma piciorului;
- Polyurethane: material cu densitate consistenta care asigura progresivitate si transmisia puterii;
- Pivot supradimensionat inversat asigura o compatibilitate perfecta intre coca din plastic si gheata interioara;
- 3 riveted vario plastic: 2 clapete cu greutate redusa si usor de folosit, pentru confort, reglare facila si fixare optima pe picior;
- Flex: 30 JR;
- Greutate: 1020g.
SPORTSki

Te-ar mai putea interesa si: