Salomon Romania
Cosul meu
-30%
Jambiere Alergare Unisex Salomon S/LAB NSO CALF U AlbJambiere Alergare Unisex Salomon S/LAB NSO CALF U Alb
Treceti cu mouseul peste imagine sau click pentru a mari
Jambiere Alergare Unisex Salomon S/LAB NSO CALF U Alb Jambiere Alergare Unisex Salomon S/LAB NSO CALF U Alb Jambiere Alergare Unisex Salomon S/LAB NSO CALF U Alb Jambiere Alergare Unisex Salomon S/LAB NSO CALF U Alb Jambiere Alergare Unisex Salomon S/LAB NSO CALF U Alb Jambiere Alergare Unisex Salomon S/LAB NSO CALF U Alb Jambiere Alergare Unisex Salomon S/LAB NSO CALF U Alb

Jambiere Alergare Unisex S/LAB NSO CALF U Alb

Cod produs: LC1510400

249,00 lei
Stoc epuizat

DIMENSIUNI COMPRESII EXO/NSO CALF

MĂRIME

SALOMON

1

CIRCUMFERINȚĂ

GAMBĂ (CM)

1 29-31
2 32-34
3 35-36
4 37-38
5 39-41
6 42-44
S 32-35
M 36-39
L 40-43
XL 44-47

Cum să vă măsurați

Pentru a alege mărimea corectă, urmați instrucțiunile de mai jos:

1. CIRCUMFERINȚĂ GAMBĂ (CM).

Măsurați gamba în jurul celei mai proeminente zone.

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti scrie in chat sau suna la: 0737 256 666

Descriere produs

Cu un design inspirat din cultura japoneza ZEN, jambierele S/LAB NSO CALF U fac parte din colectia Salomon NSO si te invita la echilibru. Imprimeurile cu cercuri simbolizeaza fluxul constant de energie intre corp si minte pe care il aduce sportul in vietile noastre. Articolele vestimentare din gama NSO utilizeaza minerale oxidice ce activeaza si reflecta acea energie, imbunatatind tonusul muscular, recuperarea si echilibrul.

Produs recomandat pentru alergare.

Caracteristici:
- Avantaje: tonus muscular imbunatatit, recuperare musculara;
- Parte din colectia NSO;
- Respirabilitate: 6/6;
- Lejeritate: 6/6;
- Greutate: 20 g.

Intr-o societate in care se traieste din ce in ce mai rapid, iar oamenii ofera din ce in ce mai putin timp pentru activitatile desfasurate in natura, SALOMON te indeamna sa te regasesti prin joaca. Fiindca jocul sta la baza evolutiei umane, SALOMON isi propune sa faca tot ceea ce este posibil pentru a-ti facilita experienta sportului preferat. Fiind un brand sportiv cunoscut in toata lumea, SALOMON este asociat adesea cu Kilian Jornet - campionul vesnic la anduranta + viteza in schi alpinism si alergare montana. Fondata in 1947 - din pasiune pentru munti, compania franceza nascuta in inima Alpilor aproape ca nu mai are nevoie de prezentare: specializata in productia de echipamente sportive intr-o gama variata de sporturi, precum schi, snowboarding, alpinism, alergare și drumetii, aceasta se axeaza, in primul rand, pe performanta si calitate, regasindu-se printre primele branduri sportive din lume.
SPORTAlergare

Te-ar mai putea interesa si: