Salomon Romania
Cosul meu
-30%
Maiou Alergare Barbati Salomon AGILE TANK M GriMaiou Alergare Barbati Salomon AGILE TANK M Gri
Treceti cu mouseul peste imagine sau click pentru a mari
Maiou Alergare Barbati Salomon AGILE TANK M Gri Maiou Alergare Barbati Salomon AGILE TANK M Gri Maiou Alergare Barbati Salomon AGILE TANK M Gri Maiou Alergare Barbati Salomon AGILE TANK M Gri Maiou Alergare Barbati Salomon AGILE TANK M Gri Maiou Alergare Barbati Salomon AGILE TANK M Gri

Maiou Alergare Barbati AGILE TANK M Gri

Cod produs: LC1527400

119,00 lei
Stoc epuizat
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti scrie in chat sau suna la: 0737 256 666

Descriere produs

Confectionat din materiale respirabile si placute la atingere, maioul Salomon AGILE TANK M este fabricat din materiale lejere si este ideal pentru alergarea pe asfalt. Avand un design ce nu restrictioneaza libertatea de miscare, maioul de alergare pentru barbati este confortabil si iti mentine confortul in timpul antrenamentelor.

Produs recomandat pentru alergare.

Caracteristici:
- Gestionarea umiditatii garantata de tehnologia AdvancedSkin Dry;
- Material respirabil cu uscare rapida;
- Respirabilitate: 4/6;
- Lejeritate: 4/6;
- Croiala regular;
- Greutate: 62 g.

Intr-o societate in care se traieste din ce in ce mai rapid, iar oamenii ofera din ce in ce mai putin timp pentru activitatile desfasurate in natura, SALOMON te indeamna sa te regasesti prin joaca. Fiindca jocul sta la baza evolutiei umane, SALOMON isi propune sa faca tot ceea ce este posibil pentru a-ti facilita experienta sportului preferat. Fiind un brand sportiv cunoscut in toata lumea, SALOMON este asociat adesea cu Kilian Jornet - campionul vesnic la anduranta + viteza in schi alpinism si alergare montana. Fondata in 1947 - din pasiune pentru munti, compania franceza nascuta in inima Alpilor aproape ca nu mai are nevoie de prezentare: specializata in productia de echipamente sportive intr-o gama variata de sporturi, precum schi, snowboarding, alpinism, alergare și drumetii, aceasta se axeaza, in primul rand, pe performanta si calitate, regasindu-se printre primele branduri sportive din lume.
SPORTAlergare