Salomon Romania
Cosul meu
Salomon Rucsac Drumetie Unisex XT 10 Nebulas Blue/Alloy (Albastru)Salomon Rucsac Drumetie Unisex XT 10 Nebulas Blue/Alloy (Albastru)
Treceti cu mouseul peste imagine sau click pentru a mari
Salomon Rucsac Drumetie Unisex XT 10 Nebulas Blue/Alloy (Albastru) Salomon Rucsac Drumetie Unisex XT 10 Nebulas Blue/Alloy (Albastru) Salomon Rucsac Drumetie Unisex XT 10 Nebulas Blue/Alloy (Albastru) Salomon Rucsac Drumetie Unisex XT 10 Nebulas Blue/Alloy (Albastru) Salomon Rucsac Drumetie Unisex XT 10 Nebulas Blue/Alloy (Albastru)

Rucsac Drumetie Unisex XT 10 Nebulas Blue/Alloy (Albastru)

Cod produs: LC1526000

389,00 lei
Disponibilitate in magazine:
Online
Baneasa
Coresi
Proshop
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti scrie in chat sau suna la: 0737 256 666

Descriere produs

Conceput pentru a te sustine in explorari care mai de care, rucsacul Salomon XT 10 are un design versatil ce se preteaza atat la activitati de drumetie, cat si la iesiri cu bicicleta. Confectionat din materiale fine ce se adapteaza formei corpului tau, rucsacul de drumetie este durabil si rezistent la abraziuni, prezinta un acces facil la interior precum si la hidratare, avand doua buzunare frontale pentru flask-uri.

Produs Produs recomandat pentru drumetii de o zi, bicicleta, plimbari in mediul urban, etc.

Polivalenta
- Design versatil, finisaj de calitate, ajustabilitate remarcabila.

Simplitate si usurinta in utilizare
- Compartiment principal de 10 litri, buzunare frontale cu acces rapid pentru flaskuri, accesorii mici sau alte accesorii.

Confort si lejeritate
- Cureaua de prindere in jurul pieptului constituie un ham confortabil ce se muleaza intocmai pe formele corpului.

Caracteristici:
- Compartiment compatibil cu punga de hidratare;
- Materiale cu uscare rapida;
- Elastic pe exterior pentru atasare extra accesorii;
- Spate rucsac si bretele din material respirabil;
- Curea pe piept reglabila si compartiment cu punga de hidratare;
- 1 buzunar exterior cu fermoar;
- Materiale: poliester, poliamida, polietilena;
- Logo Salomon;
- Dimensiuni: 45 x 27 x 3;
- Volum: 10 litri;
- Greutate: 345 g.

Intr-o societate in care timpul inainteaza cu viteza si in care oamenii cauta, din ce in ce mai mult, sa se conecteze la ei insisi prin contact cat mai des cu natura, SALOMON te inspira sa te regasesti prin joaca. Fiindca jocul sta la baza evolutiei umane, SALOMON isi propune sa faca tot ceea ce este posibil pentru a-ti facilita modalitatile prin care iti poti practica sportul preferat. Fiind o marca de produse sportive recunoscute la nivel mondial, SALOMON este asociat adesea cu Kilian Jornet - campionul vesnic la anduranta + viteza in schi alpinism si alergare montana. Nascuta si fondata in inima Alpilor in 1947 - din pasiune pentru munti, compania franceza se regaseste printre primele branduri sportive din lume. Aceasta aproape ca nu mai are nevoie de prezentare: specializata in productia de echipamente sportive pentru o gama variata de sporturi, precum schi, snowboarding, alpinism, alergare si drumetii, aceasta se axeaza, in primul rand, pe performanta si calitate.
SPORTDrumetie