Salomon Romania
Cosul meu
-20%
SOSETE ALERGARE UNISEX SALOMON INDEX.01 DX+SX ALB SOSETE ALERGARE UNISEX SALOMON INDEX.01 DX+SX ALB
Treceti cu mouseul peste imagine sau click pentru a mari
SOSETE ALERGARE UNISEX SALOMON INDEX.01 DX+SX ALB SOSETE ALERGARE UNISEX SALOMON INDEX.01 DX+SX ALB

SOSETE ALERGARE UNISEX SALOMON INDEX.01 DX+SX ALB

Cod produs: LC1554900

64,00 lei
Stoc epuizat
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti scrie in chat sau suna la: 0737 256 666

Descriere produs

Pentru a ne bucura cu totii de o lume mai buna este esential sa devenim, impreuna, constienti de mediul inconjurator. Sosetele Index 01 sunt dovada ca Salomon investete intr-un viitor sustenabil, astfel ca ele sunt confectionate din fibre ecologice, moi si elastice care iti imbraca piciorul intr-un mod confortabil si iti ajuta pielea sa respire in timpul efortului. Si, pentru ca o picatura in ocean nu schimba lumea, sosetele Index.01 Salomon reprezinta perechea perfecta pentru pantofii de alergare Index.01.

Produs recomandat pentru alergare.

Caracteristici:
- Material stretch cu suport pentru calcai;
- Confort prelungit;
- Design sustenabil confectionat din poliamida si nailon reciclate;
- Index amortizare: 4/5, protectie: 3/5, stabilitate: 4/5, sustinere picior: 4/5, management al umiditatii, durabilitate: 5/5;
- Material sintetic respirabil cu proprietati de uscare rapida;
- Greutate: 30 g.

Intr-o societate in care se traieste din ce in ce mai rapid, iar oamenii ofera din ce in ce mai putin timp pentru activitatile desfasurate in natura, SALOMON te indeamna sa te regasesti prin joaca. Fiindca jocul sta la baza evolutiei umane, SALOMON isi propune sa faca tot ceea ce este posibil pentru a-ti facilita experienta sportului preferat. Fiind un brand sportiv cunoscut in toata lumea, SALOMON este asociat adesea cu Kilian Jornet - campionul vesnic la anduranta + viteza in schi alpinism si alergare montana. Fondata in 1947 - din pasiune pentru munti, compania franceza nascuta in inima Alpilor aproape ca nu mai are nevoie de prezentare: specializata in productia de echipamente sportive intr-o gama variata de sporturi, precum schi, snowboarding, alpinism, alergare și drumetii, aceasta se axeaza, in primul rand, pe performanta si calitate, regasindu-se printre primele branduri sportive din lume.
SPORTAlergare