Salomon Romania
Cosul meu

Recipient Hidratare Multisport Unisex OUTLIFE BOTTLE 550ml/18oz CLEAR BLUE (Albastru)

Cod produs: LC1636500

119,00 lei
Disponibilitate in magazine:
Online
Baneasa
Coresi
Proshop
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti scrie in chat sau suna la: 0737 256 666

Descriere produs

Hidratarea este esentiala pentru a avea o viata sanatoasa si confortabila. Indiferent ca esti in oras sau in padure, pe poteci, recipientul de hidratare este ideal pentru a-ti pastra tonusul muscular si ritmul. Usor de utilizat si confortabil de tinut, sticla de hidratare OUTLIFE BOTTLE de la Salomon este alegerea perfecta si este compatibila inclusiv cu rucsacurile OUTLIFE Bags.

Produs recomandat pentru activitati in mediul urban sau in natura.

Versatilitate in uz
- Ramai hidratat indiferent de unde esti. Ideal pentru uz atat in oras, cat si in natura sau dupa sala.

Functionalitate si manevrabilitate:
- Sticla este stabila pe suprafete plate, are capac pentru protectie impotriva prafului si este confortabila.

Caracteristici:
- Fund plat si stabil;
- TPU: Acest tip de material nu contine PVC sau alte substante toxice, nu modifica gustul lichidului de la interior si este utilizat pentru proprietatile sale elastice, transparenta, rezistenta la orice tip de lichid;
- Dimensiuni: 22 x 8 x 6 cm;
- Materiale: 55% plastic termorezistent, poliuretan, 35% Polioximetilen, 10% silicon;
- Volum: 550ml;
- Greutate: 87 g.

Intr-o societate in care timpul inainteaza cu viteza si in care oamenii cauta, din ce in ce mai mult, sa se conecteze la ei insisi prin contact cat mai des cu natura, SALOMON te inspira sa te regasesti prin joaca. Fiindca jocul sta la baza evolutiei umane, SALOMON isi propune sa faca tot ceea ce este posibil pentru a-ti facilita modalitatile prin care iti poti practica sportul preferat. Fiind o marca de produse sportive recunoscute la nivel mondial, SALOMON este asociat adesea cu Kilian Jornet - campionul vesnic la anduranta + viteza in schi alpinism si alergare montana. Nascuta si fondata in inima Alpilor in 1947 - din pasiune pentru munti, compania franceza se regaseste printre primele branduri sportive din lume. Aceasta aproape ca nu mai are nevoie de prezentare: specializata in productia de echipamente sportive pentru o gama variata de sporturi, precum schi, snowboarding, alpinism, alergare si drumetii, aceasta se axeaza, in primul rand, pe performanta si calitate.
SPORTMultisport