Regulament Program de Loialitate Salomon

ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL

Programul de loialitate Salomon este organizat si desfasurat de S.C. MASTER SPORT S.R.L., inmatriculata la Registrul comertului sub nr. J40/9392/2000, avand cod unic de inregistrare RO 13446790.

Participantii la program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament, potrivit celor mentionate mai jos.

loyalty-card

ZONA DE DESFASURARE A PROGRAMULUI

Programul de loialitate este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in magazinele Salomon (Bucuresti - Calea Mosilor 23, Afi Mall Cotroceni - Etaj 1, Bulevardul Vasile Milea Nr. 4 si Baneasa Shopping City - Etaj 1, Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr. 42D; Brasov - Str. Republicii nr. 1, Piata Sfatului) si pe site-ul www.salomon.ro.

ATENTIE: Programul de loialitate Salomon nu este valabil pe site-ul www.mountainoutlet.ro sau pe alte site-uri sau in alte magazine care comercializeaza produse Salomon.

DURATA PROGRAMULUI

Programul de loialitate are durata nedeterminata. Organizatorul are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata cu cel putin 14 zile inainte de data incetarii programului in toate magazinele Salomon si pe site-ul www.salomon.ro, intr-un loc vizibil.

CONDITII DE PARTICIPARE

Poate fi membru al programului de loialitate Salomon orice persoana fizica, cetatean roman sau strain care are domiciliul stabil in Romania si care a implinit 18 ani.

Inscrierea in program se face prin completarea campurilor obligatorii si semnarea Formularului de inscriere, respectiv acceptarea termenilor si conditiilor, in cazul www.salomon.ro, prin care clientul isi exprima consimtamantul expres si fara echivoc de prelucrare a datelor furnizate. Formularul este accesibil in forma fizica in oricare din magazinele Salomon si poate fi inserat si in alte mijloace de comunicare (ex.: reviste). Participantul este obligat sa completeze integral formularul de inscriere, cu date reale, folosind litere de tipar, lizibile.

Formularul nesemnat sau care contine date partiale sau eronate nu este valid, iar posesorul acestuia nu va putea beneficia de avantajele cardului de loialitate Salomon.

Completarea corecta a formularului si predarea lui activeaza cardul de loialitate, cu acces direct la folosirea discount-ului.

PROGRAMUL DE LOIALITATE SALOMON

La baza programului de loialitate se afla cardul de loialitate Salomon destinat clientilor Salomon.

Cardul de loialitate Salomon ofera participantilor posibilitatea de a beneficia de discount direct, prin reducere de pret. Participantii la programul de loialitate Salomon pot beneficia, in baza tranzactiilor facute si de alte beneficii, precum suplimentari de vouchere de reducere, servicii si cadouri speciale pentru achizitionarea anumitor produse si altele.

Cardul de loialitate Salomon este disponibil clientilor in mod gratuit, pe loc, in toate magazinele Salomon din Romania si pe site-ul www.salomon.ro, la orice achizitie, in schimbul completarii si semnarii formularului de inscriere in programul de loialitate Salomon. In cazul completarii formularului on-line, cardul de loialitate Salomon se primeste in momentul receptionarii comenzii.

Discount-urile disponibile prin intermediul Programului de Loialitate Salomon, pe baza Loyalty Card, sunt corelate cu valoarea totala a achizitiilor realizate prin intermediul acelui card.

- Valoare totala a achizitiilor 499 - 5.000 lei (inclusiv TVA) – discount oferit: 5%

- Valoare totala a achizitiilor intre 5.001 – 40.000 lei (inclusiv TVA) – discount oferit: 7%

- Valoare totala a achizitiilor >40.000 lei – discount oferit: 10%.

Discount-urile Loyalty Card  SE CUMULEAZA de regula cu alte promotii existente in magazinele Salomon sau pe www.salomon.ro, pentru ca noi dorim chiar sa rasplatim loialitatea clientilor nostri. Exista totusi posibilitatea ca, in mod exceptional, anumite promotii sa prevada imposibilitatea cumularii cu discount-ul Loyalty.

Dupa 2 ani de inactivitate de la ultima achizitie, discount-urile aferente cardurilor din primele 2 categorii se vor anula. Prin inactivitate se intelege lipsa oricarei achizitii din magazinele Salomon din Romania sau de pe www.salomon.ro.

Acceptarea cardului implica acordul beneficiarului pentru activarea pe numele sau a unui cont pe site-ul www.salomon.ro si de a fi informat periodic cu privire la noutati, actiuni promotionale sau alte mesaje pe care S.C. Master Sport S.R.L. doreste sa le comunice clientilor sai loiali.

Posesorul cardului are obligatia sa verifice inainte de a iesi din magazin, respectiv de a plasa comanda pe www.salomon.ro, daca i s-a acordat discountul cuvenit (conform acestui Regulament). Orice sesizare ulterioara parasirii magazinului nu va fi luata in considerare. In cazul cumparaturilor online, pentru orice sesizare, posesorul cardului este rugat sa contacteze serviciul de Relatii Clienti, sunand la numarul 0737.256.666.

In cazul cumparaturilor din magazinul online, www.salomon.ro, discount-ul se activeaza automat atunci cand posesorul cardului este logat in contul sau.

Fiecare participant are dreptul la un singur card de loialitate Salomon. Falsificarea oricarui card se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru protectia participantilor la Programul de loialitate, organizatorul sau angajatii acestuia pot solicita participantului un act de identitate la utilizarea cardului de loialitate Salomon.

Cardul de loialitate Salomon nu este un instrument de plata. Posesorul nu poate achizitiona produse sau servicii pe baza acestui card, poate doar beneficia de avantajele oferite de catre programul de loialitate Salomon.

FOLOSIREA CARDULUI DE LOIALITATE SALOMON

Utilizarea cardului de loialitate Salomon se poate face numai de catre titularul acestuia, in caz contrar, titularul acestuia isi asuma intreaga responsabilitate privind orice problema ce poate aparea in legatura cu beneficiile programului de loialitate Salomon.

Se poate solicita ca posesorul de card Salomon sa confirme actualitatea si corectitudinea acestor date.

DEZACTIVAREA CARDULUI DE LOIALITATE SALOMON

S.C. Master Sport S.R.L. isi rezerva dreptul de a dezactiva orice card de loialitate dupa o perioada de 24 luni de neutilizare sau care a fost folosit incalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului Regulament sau ale dispozitiilor legale. Posesorul cardului de loialitate respectiv va pierde, de asemenea, orice alte beneficii atasate cardului sau de loialitate, insa isi va putea reactiva cardul in momentul unei noi achizitii in valoare de peste 499 lei, reincadrandu-se in prima categorie, cu discount de 5%.

Dezactivarea cardului Salomon se poate face in urmatoarele cazuri:

1. La cererea expresa a Posesorului de card de a dezactiva cardul, printr-o cerere transmisa catre contact@salomon.ro sau in orice magazin Salomon din Romania. Dezactivarea se va realiza in 30 de zile de la primirea solicitarii de catre Organizatori.

2. La cererea expresa a Posesorului de a sterge datele cu caracter personal din baza de date a Organizatorilor sau de a nu prelucra datele cu caracter personal. Cererea semnata, datata trebuie transmisa catre contact@salomon.ro. Stergerea datelor si dezactivarea cardului se vor realiza in 30 de zile de la primirea solicitarii de catre Organizatori.

3. In caz de frauda, tentativa de frauda sau in cazul folosirii inadecvate a programului de loialitate. In cazul dezactivarii cardului, Posesorul va pierde orice beneficiu atasat calitatii de posesor al cardului de loialitate Salomon.

INLOCUIREA CARDULUI DE LOIALITATE SALOMON

Se poate face in cazul deteriorarii, pierderii, furtului acestuia sau in cazul schimbarii numelui posesorului de card. In acest caz, posesorul cardului Salomon este rugat sa anunte in magazinele Salomon, la numarul 0737.256.666 sau pe adresa de e-mail contact@salomon.ro.

Posesorul cardului deteriorat, furat, pierdut va comunica numele, adresa si celelalte date de identificare angajatilor Organizatorilor. In acest caz, participantul are dreptul la emiterea unui nou card. In perioada de inlocuire a cardului, care nu va depasi 45 de zile lucratoare, este posibila oferirea de reducere posesorului de card daca acesta declara numele, prenumele, si data nasterii angajatilor Organizatorilor din magazine in momentul achizitiei de produse sau servicii.

Organizatorul are dreptul de a verifica daca inlocuirea cardului sau emiterea unui nou card este sau nu motivata si, eventual, sa refuze emiterea unui nou card.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. MASTER SPORT S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dvs. precum si datele despre cumparaturile efectuate, scopul colectarii datelor fiind: furnizare de bunuri si servicii, derularea activitatilor de reclama, marketing, publicitate si a emiterii Cardului de Loialitate Salomon. Refuzul participantului de a furniza datele cu caracter personal solicitate determina neinscrierea acestuia in Program.

Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal pe durata Programului si ulterior. Astfel, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la Program si sa le utilizeze conform prezentului Regulament si legislatiei in vigoare.

Conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa catre sediul Organizatorului sau la adresa de e-mail contact@salomon.ro. In acest caz, veti pierde calitatea de participant la programul de loialitate Salomon si nu veti mai putea beneficia de avantajele programului. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarui participant la Program, pentru consultare, in oricare din magazinele Salomon de pe teritoriul Romaniei si pe site-ul www.salomon.ro.

LITIGII

Eventualele reclamatii ale participantilor la programul de loialitate Salomon, se vor trimite in scris la adresa Organizatorului sau vor fi trimise prin e-mail la contact@salomon.ro si vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, litigiile vor fi solutionate de instanta competenta in conformitate cu dreptul comun.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Puteti citi Politica noastra de confidentialitate aici