Salomon Romania
Cosul meu

Livrare

MODALITĂȚI DE LIVRARE A PRODUSELOR

- Produsele comandate se livrează în toată țara, prin intermediul Fan Courier sau Sameday, la alegere.
- Produsele se află în ambalajul original al producatorului plus ambalaje care să protejeze produsele pe durata transportului.
- Sâmbată și Duminică nu se expediază comenzi.

---

TERMENUL DE LIVRARE

- Livrare în 2-7 zile lucrătoare din momentul în care primiți confirmarea comenzii
- Acest termen de livrare este valabil pentru produsele aflate pe stoc.
- În cazul produselor care nu sunt pe stoc, S.C. MASTER SPORT S.R.L. își rezervă dreptul de a conveni împreună cu clienții săi termenul de livrare.
- Data, ora și locul livrării va fi stabilit de dvs împreună cu curierul.

* Înainte de sărbători, în perioada de Black Friday sau în timpul perioadelor de reduceri și promoții, termenul de livrare poate fi mai lung decât în mod normal.

---

COSTURI DE LIVRARE

- GRATUIT pentru comenzi care depășesc valoarea de 300 LEI (TVA inclus) în orice localitate din Romania aflata in aria standard de acoperire a curierului.
- 16 LEI (TVA inclus) pentru comenzi a căror valoare este sub 300 LEI (TVA inclus). 

---

DESCHIDEREA COLETULUI LA LIVRARE

La noi ai posibilitatea să plătești după ce ai deschis coletul și te-ai asigurat că ai primit ce ai comandat (opțiunea se activează doar dacă dorești acest lucru – te rugăm să specifici clar în cadrul comenzii dacă dorești această extra opțiune de deschidere a coletului la livrare sau informează reprezentantul nostru atunci când vei fi sunat).

Dacă ai platit online și la deschiderea coletului te-ai decis să returnezi produsul, suma achitată online îți va fi returnată în cont în termenul legal.

Serviciul “Check on delivery” oferit de FanCourier, este disponibil atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice și oferă destinatarului posibilitatea de a verifica la destinație dacă produsele comandate sunt întocmai cu ceea ce a comandat, fără a verifica tehnic (testa/proba) produsele.

---

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR / STOCURI

S.C. MASTER SPORT S.R.L. nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afișate. Valoarea maximă a obligațiilor S.C. MASTER SPORT S.R.L. față de orice client în cazul nelivrării sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de S.C. MASTER SPORT S.R.L. de la respectivul client.