Salomon Romania
Cosul meu

I. Despre Noi

II. Despre www.salomon.ro

III. Proprietatea Intelectuala

IV. Inregistrare ca utilizator

V. Datele Personale

VI. Procedura de cumparare

VII.1. Preturile

VII.2. Metode de plata

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.salomon.ro?

VII.2.2. Disponibilitatea produselor

VII.2.3. Confirmarea disponibilitatii produselor

VII.2.4. Livrarea produselor

VII.2.5. Returnarea produselor

VII.2.6. Returnarea contravalorii produselor

VII.2.7 Erori tehnice

VIII. Garantie si service postvanzare

IX. Forta majora

X. Publicitatea

XI. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

XII. Legislatia aplicabila

XIII. Prezentarea ofertei

XIV. Gift Card

XV. Politica de confidentialitate

---

XVI. Campanie Buy Back


 

I. Despre Noi
Serviciul www.salomon.ro este oferit de S.C. MASTER SPORT SRL  cu sediul in Str. Gh. Sincai nr 15, Bucuresti, inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40/9392/2000, avand cod unic de inregistrare RO 13446790, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Bdul Unirii 57, Bucuresti.

Prin e-mail la: contact@salomon.ro
Prin telefon la numarul: 0737.256.666
Prin fax la numarul: 031.405.07.53

Programul telefonic de lucru cu publicul este: L-V: 10:00 - 13:00 ; 13:30 - 17:00.

Comenzile online pot fi plasate 24h din 24h, urmand a fi procesate in intervalul orar 10:00 - 17:00 de Luni pana Vineri.

II. Despre www.salomon.ro
www.salomon.ro  este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor noastre.
Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuala
Toate elementele din conţinutul site-ului, toate logo-urile, fotografiile, grafica, software-ul, clipurile video şi alte date sunt protejate de Legea nr. 8/1996 cea a dreptului de autor. Aveţi dreptul de a vizualiza site-ul şi pentru a imprima paginile lui pentru unicul scop de a face o comandă prin intermediul Salomon.ro. 
Cu toate acestea, orice copiere fără permisiunea scrisă de la titularul site-ului (SC Master Sport Srl) este strict interzisă şi se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.salomon.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.salomon.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.salomon.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrare ca utilizator
Site-ul www.salomon.ro  poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site).
Pentru a putea comanda produsele oferite de Site, precum si pentru primirea newsletterului www.salomon.ro  sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site).
Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.salomon.ro  si a Politicii de Confidentialitate a acestuia.
Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic.
In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.salomon.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
www.salomon.ro  poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.salomon.ro
Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.salomon.ro,  numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
www.salomon.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, in conditiile legii.

 

V. Datele Personale
Termenii si conditiile generale de vânzare se vor aplică tuturor vânzărilor de bunuri şi servicii de către SC Master Sport SRL, prin intermediul magazinului virtual www.salomon.ro către CUMPĂRĂTOR.Cumparatorul are obligatia de a furniza corect datele cu caracter personal, refuzul de a le furniza face ca prelucrarea comenzii sa fie imposibila.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată si completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC Master Sport  SRL opereaza urmoatarele categorii de date: Nume, Prenume, Adresa, CNP, Telefon si Adresa E-mail si are obligatia:

 • Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, Reprezantant Legal, SC Master Sport SRL.
 • De a administra în conditii de sigurantă si numai pentru scopurile: Gestiune Economico Financiara si Administrativa, Reclama Publicitate si Marketing.
 • Informarea despre promotiile salomon.ro sau despre orice alte promotii sau activităti desfăsurate de Salomon.ro prin orice mijloace de comunicare (postă, e-mail, telefon, SMS, etc.)
 • Ca datele personale sa nu fie difuzate către terti, ele putând fi transmise doar autoritătilor in drept cu scopul verificării tranzactiilor comerciale sau altor autorităti în drept pentru efectuarea oricăror verificări, dacă acest lucru va fi sollicitat în conformitate cu legile în vigoare.
 • Să certifice faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr.365/2002 privind comertul electronic, precum si a HG 34/2014 privind protectia consumatorilor.

Cumparatorul are acces la datele personale si poate oricand sa le modifice prin panoul de client.
În cazul optării pentru plata on-line procesarea datelor de card se face pe serverele bancilor respective. Salomon.ro nu solicită si nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
Pentru informare si suport ne puteti contacta la adresa contact@salomon.ro.

Master Sport Srl este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr 32055 la ANSPDCP.

 

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.salomon.ro  este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.salomon.ro  - efectuarea platii produselor.
Plata se efectueaza ramburs, online cu cardul sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.salomon.ro,  sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii printr-un email trimis de catre SC Master Sport Srl a facturii proforme.

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.salomon.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania).
Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.
Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

In cazul unor reduceri de preturi comunicate pe www.salomon.ro, acestea se vor interpreta ca fiind disponibile pe acest site. Nu este obligatoriu ca aceste reduceri sa se regaseasca si in Magazinele Salomon sau la alti redistribuitori.


Inainte de trimiterea unei comenzi, aveti posibilitatea sa va asigurati ca pretul de pe site este cel corect apeland numarul de telefon 0737 256 666.

VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:
- transfer bancar/ordin de plata
- online cu cardul
- numerar la livrare (ramburs) : daca ati ales sa platiti numerar  la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi proforme, urmand sa efectuati plata produsului catre curierul rapid care efectueaza livrarea. 


VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.salomon.ro?
Puteti cumpara produse prin www.salomon.ro urmand pasii:
A. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati, alegeti culoarea sau marimea si apasati pe butonul "Adauga in cos".
B. Se vor afisa produsele dvs, si totatul comenzii. Continuati prin butonul Finalizare Comanda.
C. Aveti 2 posibilitati de a finaliza comanda: daca deja sunteti inregistrat, atunci introduceti datele dvs de conectare (user si parola), daca nu, trebuie sa va creati un cont de utilizator.
D. Introduceti datele dvs, si adresa de facturare.
E. Introduceti adresa de livrare, daca doriti ca adrea de livrare sa fie aceasi cu adresa de facturare atunci nu bifati nimic si mergeti mai departe.
F. Alegeti metoda de livrare.
G. Alegeti metoda de plata.
H. Daca doriti sa specificati o informatie suplimentara, treceti informatiile in campul "Informatii Suplimentare" apoi apasati butonul "Trimiteti comanda".
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs.
Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea.
Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece va vom transmite prin email informatiile legate de termenul de livrare si numarul de AWB al coletului.
O adresa de e-mail sau un numar de telefon incorect introduse vor incetini intregul proces de comanda.
Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs.

 

VII.2.2. Disponibilitatea produselor
Stocurile sunt comune cu ale magazinelor Salomon. Toate stocurile se actualizeaza automat cel putin o data pe ora. Salomon isi rezerva dreptul de a nu putea livra un produs comandat pe site atunci cand intre momentul plasarii comenzii si cel al confirmarii telefonice a acesteia produsul a disparut din stoc. 

 

VII.2.3. Confirmarea disponibilitatii produselor
Dupa plasarea comenzii, vei primi un email generat automat ce reprezinta inregistrarea comenzii in sistemul nostru. In cel mai scurt timp posibil (programul magazinului este L-V: 10:00-17:00) vei fi contactat telefonic sau prin email, de un reprezentant salomon.ro ce te va informa asupra disponibilitatii si a termenului de livrare al produselor comandate. In anumite perioade ne rezervam insa dreptul sa-ti livram direct comanda pentru a scurta timpul pe care produsele pe care ti le doresti il petrec pe drum.

 

VII.2.4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se face in 2-7 zile din momentul in care comanda a fost confirmată telefonic, prin e-mail sau prin sms de unul dintre operatorii nostri, la adresa specificată de client ca adresă de livrare. Expedierea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei in functie de stocul aferent. In cazul in care produsele dorite nu se află in stoc unul dintre operatorii Salomon.ro va putea conveni impreună cu tine un nou termen de livrare.


Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid FanCourier sau Sameday in zonele acoperite de acestia. Expedierea este gratuita pentru produsele ce depasesc individual sau cumulat intr-o singura livrare valoarea de 300 RON. Aceasta valoare poate suferi modificari in functie de promotiile salomon.ro. Daca valoare comenzii este sub 300 ron transportul este suportat de catre tine, dar pretul este de doar 16 ron pentru orice livrare, oriunde pe teritoriul national aflat in aria de acoperire a curierului. 

Ne rezervam dreptul ca pentru clientii ce nu prezinta seriozitate in preluarea coletelor expediate in urma unor comenzi confirmate cu site-ul nostru sa solicitam plata integrala in avans sau sa refuzam comenzi si livrari ulterioare.

 

 VII.2.5. Returnarea produselor

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa procedati dupa cum urmeaza:

1. Logheaza-te pe contul de pe care ai plasat comanda
2. Dupa ce ai intrat pe contul personal, de pe coloana din stanga, selecteaza meniul  „Retururi Produse”
3. Din partea dreapta sus, in dreptul butonului turcoaz „RETUR” trebuie sa selectezi comanda pentru care doresc efecturarea returului produsului.
4. Completeaza toate campurile din formular si trimite formularul
5. Sa nu uiti sa ne scrii la rubrica „Comentarii” datele tale bancare (IBAN, Banca, Nume posesor cont) pentru a putea sa iti facem transferul cat mai rapid.
6. Vei primi o notificare pe email dupa ce s-a procesat cererea ta
8. Daca si numai daca este aprobata cererea ta de retur, se poate expedia coletul conform instructiunilor primite.
9. Termenul legal pentru retur este de 14 zile calendaristice.

Daca intampani orice probleme tehnice sau ai nevoie de ajutor te rugam sa ne scrii la contact@salomon.ro sau sa ne scrii in chat pe site si noi iti vom raspunde cat de repede posibil.

 NOTE IMPORTANTE:

Procedura de mai sus este obligatorie pentru procesarea Returului de produse.
Poti urmari online, in timp real, status-ul solicitarii tale direct din contul tau dupa ce te loghezi.


COSTURILE DE RETUR PRODUSE

Daca produsul a fost expediat gresit din vina noastra, vom suporta integral costurile de transport si inlocuire pentru produsul respectiv.

Costul de returnare este cel perceput de catre curierul ales de client. Nu acceptam colete expediate prin Posta Romana sau colete care au ramburs ori cerere de restituire produs/e.CONDITIILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original (va rugam sa impachetati ambalajul original intr-o punga sau in hartie inainte de a il sigila cu banda adeziva - nu vom accepta produsele care au banda adeziva lipita direct pe ambalajul original), etichetele nu au fost rupte, produsul este nedeteriorat si nu prezinta urme de uzura sau folosire si se afla in starea in care l-ati primit.
- sa returnati toate documentele ce au insotit produsul.
- in cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o promotie ce include si un produs cadou, trebuie sa returnati si produsul cadou.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Vă rugăm să rețineți că din motive de igienă sticlele de băuturi, lenjeria intimă, protectiile dentare și costumele de baie nu pot fi returnate.

 

VII.2.6. Returnarea contravalorii produselor


Returnarea contravalorii se va efectua in termen legal de maxim 14 de zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract conform OG34/2014. Rambursarea contravalorii va putea fi amanata pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.  Prin prezentul paragraf nu se incalca drepturile de consumator.

 

VII.2.7 Erori tehnice

Ne rezervam dreptul de a nu onora o comanda daca din cauza unei erori tehnice, pretul final de vanzare al unui produs din comanda este intr-atat de disproportionat fata de pretul anterior al respectivului produs sau fata de valoarea obisnuita pe piata a acestuia incat pretul este derizoriu. Vom anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

 

VIII. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa ne contactati la contact@salomon.ro. Toate produsele comercializate au o garantie de minim 2 ani pentru defecte ascunse de fabricatie (poate fi si mai mare daca producatorul ofera o garantie de peste 2 ani). Garanția nu acopera daunele produse prin transport, stocaj necorespunzator, ingrijire neadecvata, utilizare anormala, modificari neautorizate aduse produsului, stergerea seriei produsului (unde este cazul), distrugerea etichetelor cusute pe produs, excepție făcând produsele cu defecte de fabricație. Termenul de rezolvare al garantiilor este de 14 zile calendaristice conform Legii 449/2003 si O.G. 21/1992 din Romania.Daca produsul nu se poate repara sau inlocui cu acelasi produs, termenul de returnare al contravalorii produselor, daca clientul alege returnarea contravalorii, este de 14 de zile calendaristice conform Legii 449/2003. Prin prezentul paragraf nu se incalca drepturile de consumator.

 

IX. Forta Majora
www.salomon.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.salomon.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.salomon.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.salomon.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.salomon.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.


X. Publicitatea
www.salomon.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.salomon.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.


XI. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.salomon.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact@salomon.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.


XII. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.salomon.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, OG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.Termenii si conditiile www.salomon.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Master Sport Srl. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.XIII. Prezentarea ofertei
S.C. Master Sport SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra datelor tehnice prezente pe site-ul www.salomon.ro se vor efectua in conditiile legii. Datele tehnice prezente pe site-ul www.salomon.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.salomon.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs (prezentarea produselor, culorilor poate sa difere datorita luminozitatii monitorului sau a setarilor calculatorului dvs.). Imaginile de marketing au caracter informativ si pot exista diferente intre produsele care apar in imaginile de marketing si produsele disponibile pe site-ul salomon.ro si in magazinele Salomon. 

 

XIV. Gift Card
Emitentul, MASTER SPORT SRL își rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament, în orice moment, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.

Gift card-urile sunt carduri comerciale emise de Emitent în vederea promovării şi stimulării vânzărilor şi utilizabile de către posesori exclusiv în scopul cumpărării de produse din magazinele fizice ale Emitentului (SALOMON).

Acest produs poate fi achiziţionat/utilizat de orice persoană fizică (cu vârsta de peste 18 ani) sau juridică.

Cum cumperi un Salomon Gift Card ?

 1. Accesezi secțiunea Salomon Gift Card .
 2. Selectezi tema dorită care să apară pe card (brand Salomon, drumeție, ski, alergare). Alegerea temei nu limitează beneficiarul în nici un fel în achiziția produselor.
 3. Selectezi valoarea dorită.
 4. Selectezi un card din listă, dintre ID-urile disponibile. (ID-ul reprezintă numărul cardului în sistemul nostru de gestiune).
 5. Adaugă-l în coș, finalizează comanda iar noi vom expedia cardul prin curier rapid la adresa indicată în comandă.

Cum folosești un Salomon Gift Card ?

 1. Salomon Gift Card poate fi folosit doar in magazinele fizice ale Emitentului (SALOMON) nu și pe www.salomon.ro !. 
 2. La plata cumpărăturilor cu Gift Card nu se acordă rest, valoarea rămasă se folosește pentru achiziția unor produse suplimentare. Cardul se păstrează de către personalul Master Sport după efectuarea tranzacției, cu excepția cardurilor reîncărcabile.
 3. La achiziţionarea unor produse de valoare mai mare decât valorea gift cardului, diferenţa de bani se achită la finalul tranzactiei.
 4. Gift Card-ul nu poate fi preschimbat în bani cash.

Orice politică de loialitate se va aplica numai la achiziția finală a unui produs, nu la achiziția unui Gift Card.

Gift Card-ul nu este nominal, este transmisibil dar eventuala pierdere a acestuia nu presupune înlocuirea lui de către MASTER SPORT SRL. Posesorul Gift Card-ului este prezumat a fi beneficiarul de drept al acestuia.

Utilizarea va putea fi întreruptă sau modificată doar în caz de forţă majoră* ori printr-o decizie a Emitentului din motive comerciale, financiare sau la cererea unei autorităţi.

Nota*: Forţa Majoră, convenită ca fiind evenimentul imprevizibil şi de neînlăturat, petrecut după intrarea în vigoare a prezentului regulament şi care împiedică partea sau părţile să-şi îndeplinească obligaţiile, exonerează de răspundere partea care o invocă, pe durata de existenţă a cazului de Forţa Majoră, confirmat de Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Condiţiile de utilizare şi funcţionare sunt afişate în magazinele participante pe toată perioada valabilităţii, precum şi pe site-ul www.salomon.ro. Gift Card-urile Salomon nu pot fi utilizate pe website-ul www.salomon.ro

Orice contestare având ca obiect Gift Card-urile poate fi depusă la sediul societăţii, la adresa: SC Master Sport Srl, Bdul Unirii 57, Sect.3, Bucuresti.

 

 

XV. Politica de confidentialitate

Puteti citi Politica noastra de confidentialitate aici

---

XVI. Campanie Buy Back

Fiecare Participant la Campanie care detine orice tip de incaltaminte pentru copii, indiferent de marca acestora si il preda la oricare dintre punctele de colectare (magazinele fizice Salomon din Romania) va primi din partea Organizatorului o reducere de 10% pe care la achizitia unei noi perechi de incaltaminte pentru copii marca Salomon.

Reducerea de 10% se acorda in schimbul fiecarei perechi de incaltaminte vechi predare in magazinele Salomon. In cazul in care se doreste achizitionarea mai multor perechi de incaltaminte pentru copii Salomon, reducerea se va aplica in functie de numarul produselor vechi predate.   

Acordarea reducerii se obtine numai prin predarea unui echipament vechi conform prezentului regulament, exclusiv in magazinele fizice Salomon din Romania.

La data predarii echipamentului in punctele de colectare (magazinele Salomon) , fiecare Participant va semna un proces-verbal de predare-primire prin care se constata predarea bunului si transferul dreptului de proprietate catre Organizator. 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a casa, valorifica sau dona echipamentele vechi colectate in cadrul prezentei campanii. Orice cheltuiala sau suma obtinuta de Organizator in urma dreptului sau de dispozitie cu privire la echipamente revin in exclusivitate Organizatorului.

Echipamentele vechi aflate in stare de functionare vor fi donate de catre Organizator catre fundatii caritabile alese de acesta, si care vor fi facute publice pe site-ul www.salomon.ro