Salomon Romania
Cosul meu
-30%
Bocanci Drumetie Salomon Quest 4d 3 Gore-Tex BarbatiBocanci Drumetie Salomon Quest 4d 3 Gore-Tex Barbati
Treceti cu mouseul peste imagine sau click pentru a mari

Bocanci Drumetie Quest 4d 3 Gore-Tex Barbati

Cod produs: L40245500

969,00 lei
Stoc epuizat
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti scrie in chat sau suna la: 0737 256 666

Descriere produs

Quest 4D 3 GORE-TEX e despre confortul ȋn drumeție, utilizând tehnologii menite să reducă oboseala pe durata plimbărilor tale. Ușori, folosind tehnologia de amortizare specifică pantofilor de alergare, dar reușind să ofere și suficientă susținere pentru backpacking, acești bocanci te vor ajuta să ajungi ȋn următorul loc de campare cu picioarele mai odihnite.

RECOMANDAT PENTRU: Backpacking/ Trekking

Carâmb:

O parte semnificativă a construcției carâmbului o reprezintă membrana Gore-Tex – renumită pentru excelența proprietăților sale de impermeabilitate și pentru superba respirabilitate. Asta ȋnseamnă că toată apa este ȋmpiedicată să pătrundă prin material, permițând ȋn schimb aerului să circule și vaporilor calzi să iasă, combinație care garantează un mediu răcoros și uscat ȋn interiorul pantofului.
Prezentă pe carâmb este și pielea nubuck – un material deosebit de durabil care protejează piciorul, ȋmbrăcându-l ȋndeaproape pentru suport. Vârful și călcâiul sunt galoșate, oferindu-ți protecția necesară ȋn aceste zone cheie care s-ar putea deteriora sau care ți-ar putea crea disconfort din cauza pietrelor, stâncilor și a grohotișului ȋntâlnit adesea pe poteci. Aceste ȋntărituri oferă un surplus de susținere, fixând piciorul ȋnăuntrul bocancului. Gaica din partea superioară a călcâiului pentru apucarea bocancului ușurează ȋncălțarea și descălțarea.
Limba sudată face ca bocancul să se muleze perfect pe piele fără a produce rosături, ȋmpiedicând ȋn același timp diverse resturi să pătrundă ȋnăuntru.
Construcția unitară a carâmbului oferă suport ȋn partea superioară a piciorului și ȋn zona gleznei, reducând riscul de accidente și maximizând protecția. Ȋn interior se găsește și branțul turnat Ortholite. Acesta oferă amortizare ȋn talpa bocancului, mulându-se pe forma unică a piciorului tău și oferindu-ți un fit amortizant, personalizat.
Amplasat strategic ȋn zonele cheie ale carâmbului este și mesh-ul 3D. Acesta permite aerului cald să iasă din interiorul bocancului, evitând disconfortul creat de supraȋncălzirea piciorului.

Talpa intermediară:

Talpa intermediară, cu densitate diferențiată pe toată lungimea, ȋmbunătățește semnificativ confortul. Moale și amortizantă, aceasta asigură un fit precis și confortabil, oferind ȋn același timp un nivel ridicat de absorbție a șocului – lucru care ȋmbunătățește confortul general, reducând riscul de dureri apărute atunci când bocancul vine ȋn contact cu suprafețe dure. Ȋn zonele cheie, a fost folosit un EVA mai dur care susține piciorul și permite o mișcare mai naturală a piciorului pe terenul neregulat. 4D Advanced Chassis are și el rolul de a facilita rularea naturală a piciorului, ghidându-l ȋn ciclul călcăturii. Rigiditatea la torsiune a șasiului reduce riscul alunecării nedorite a piciorului și, odată asta, riscul de oboseală, disconfort și posibilă accidentare.

Talpa exterioară:

Bocancul Quest 4D 3 GORE-TEX este construit cu o talpă exterioară Contagrip, furnizând o tehnologie unică a tracțiunii. Amestecul de compoziție, geometrie și densitate conferă bocancului aderență și durabilitate remarcabile, indiferent de terenul pe care rulează.
Utilizând combinații diferite de componente Contagrip mai dure, mai moi și mai aderente, talpa exterioară a bocancilor de drumeție Salomon asigură combinația perfectă de aderență și durabilitate pe o multitudine de terenuri. Concepute cu șanțuri de flexiune poziționate specific în partea anterioară și având crampoane multi-direcționale de care noroiul nu se lipește, aceste tălpi exterioare au dovedit în urma testelor că pot aborda dinamic orice tip de teren.

Caracteristici:

- Gore-Tex – Asigură impermeabilitatea totală a bocancilor.
- Piele nubuck – Oferă susținere și durabilitate.
- Galoșaj vârf și călcâi – Protecție și suport pentru zonele cheie.
- Gaică de călcâi – Pentru ȋncălțare și descălțare rapidă și facilă.
- Limbă sudată – Previne pătrunderea gunoaielor.
- Construcție unitare a carâmbului – Suport și protecție sporite.
- Branț Ortholite – Se mulează pe picior oferind confort și amortizare.
- Mesh 3D – Imbunătățește semnificativ ventilația, detaliu important ȋn turele lungi, pe căldură.
- EVA de densitate diferențiată – Moale și amortizantă ȋn locurile esențiale, oferind stabilitate exact acolo unde trebuie.
- 4D Advanced Chassis – Asigură rigiditatea la torsiune a șasiului, oferind suport și reducând riscul de accidentare.
- High Traction Contagrip – Oferă amestecul perfect de aderență și durabilitate.
- Greutate – 640g.
- Ȋnălțime talpă intermediară - 10 MM / 22 MM.

Te-ar mai putea interesa si:

Pantofi Drumetie Barbati OUTline GTX Kaki

Pantofi Drumetie Barbati OUTline GTX Kaki

Pret recomandat: 629,00 lei

Pretul nostru: 503,00 lei

Salomon Semigheata Drumetie Barbati X ULTRA 4 MID GTX Kaki

Salomon Semigheata Drumetie Barbati X ULTRA 4 MID GTX Kaki

Pret recomandat: 829,00 lei

Pretul nostru: 705,00 lei

Ghete Drumetie Barbati Salomon  Outward Gtx Peat/Black/Burnt Olive

Ghete Drumetie Barbati Salomon Outward Gtx Peat/Black/Burnt Olive

Pret recomandat: 739,00 lei

Pretul nostru: 628,00 lei

Ghete Drumetie Barbati OUTward GTX Maro

Ghete Drumetie Barbati OUTward GTX Maro

Pret recomandat: 729,00 lei

Pretul nostru: 620,00 lei

Bocanci Drumetie Salomon X Ultra Trek Gore-Tex Barbati

Bocanci Drumetie Salomon X Ultra Trek Gore-Tex Barbati

Pret recomandat: 929,00 lei

Pretul nostru: 790,00 lei

Pantofi Drumetie Salomon Outline Gore-Tex Barbati

Pantofi Drumetie Salomon Outline Gore-Tex Barbati

Pret recomandat: 629,00 lei

Pretul nostru: 503,00 lei